8 weken Active Karma Fit Boxing programma


Heb je altijd al willen leren boksen maar vond je de stap te spannend om naar een gym te gaan? Of heb je er nooit tijd voor gehad of gemaakt? En wil je nu eens wél in je zelf investeren?

Dan is het 8 weken Active Karma Fit Boxing programma echt wat voor jou!

In 8 weken tijd leer je de basis van het boksen. Tijdens deze 2 trainingen per week gaat je kracht, conditie, snelheid en motoriek vooruit. En het allerbelangrijkste...Het is super leuk om te doen!
De groepsgrootte is maximaal 6 personen, dus dat betekend veel persoonlijke aandacht en samenwerken naar ieder zijn persoonlijke doel. 
Ook krijg je ook nog 1x een personal training sessie die vrijblijvend te plannen is in deze 8 weken.

Wil je ook wat afvallen en strakker worden?
Dan is voeding het allerbelangrijkste! Door een mooie samenwerking met FitChef.nl krijg je weekschema's op maat afgesteld naar jou persoonlijke doel. Vol met lekkere en gezonde recepten. 

Hoe gezondere start van het jaar 2020 kun jij je wensen? Inschrijven kan via contactformulier hier onder.

zie voor startdatum en tarieven de flyer hiernaast. Voor verdere vragen en of opmerkingen kun je altijd mailen : [email protected]

TIJDEN EN TARIEVEN


Elke maandag, woensdag en donderdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur ben jij welkom op Assendelftstraat 7 in Rotterdam om aan jouw active karma te werken. Om te zorgen dat de les niet te vol zit kun je inschrijven via de website. De kosten van één groepsles is €10,- wat je gelijk kan afrekenen in het reserveer menu via iDEAL. 

Is het jouw eerste keer? Vraag dan een gratis proefles aan! 

WORKSHOPS

Op aanvraag verzorg ik complete (kick)boks, clinics en workshops voor scholen, bedrijven, verenigingen, teamuitjes, kinderfeestjes en andere gelegenheden. De active karma workshop is een actieve, en leuke manier om eens op een andere wijze bezig te zijn met lichaam en geest.

Tijdens een workshop ga ik in op de basistechnieken van het boksen, waaronder stoot technieken, maar ook verdediging- en ontwijktechnieken. Workshops zijn conditioneel, maar ook perfect voor het beoefenen van kracht, snelheid en hand-oog coördinatie. Er kan dieper worden ingegaan op effectiviteit, zelfverdediging en weerbaarheid.

Workshops zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je vrijblijvend contact met me opnemen via onderstaand contactformulier

PERSONAL TRAINING


Ben jij een echte fanatiekeling en wil jij gebruik maken van personal training? Ik stel graag samen met jou een persoonlijk trainingspakket voor je samen. Hierin houd ik rekening met jouw persoonlijke doelen en zorgen we er samen voor dat je die bereikt! Vul het contact formulier hieronder in, dan vertel ik je graag vrijblijvend over de mogelijkheden van personal training bij Active Karma!

'Samen zorgen we ervoor dat jij jouw persoonlijke fitgoals bereikt!'

Contact