GROEPSLESSEN


Tijdens de Active Karma lessen wordt er veel aandacht gegeven aan het ontwikkelen van een goede techniek. De groepsgroote bestaat dan ook maximaal uit 6 personen. Hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

In de groepsles train je altijd samen en worden oefeningen uitgevoerd op elkaars handschoenen. Dit betekend dat er nooit naar het hoofd wordt gericht. Dit maakt de small group bokstraining toegangelijk voor iedereen ongeacht de ervaring.

Elke les wordt gecombineerd met een circuit training bestaand uit kracht en conditie oefeningen. Tijdens één uur Active Karma boxing krijg jij dus een whole body workout!

TIJDEN EN TARIEVEN


Elke maandag, woensdag en donderdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur ben jij welkom op Assendelftstraat 7 in Rotterdam om aan jouw active karma te werken. Om te zorgen dat de les niet te vol zit kun je inschrijven via de website. De kosten van één groepsles is €10,- wat je gelijk kan afrekenen in het reserveer menu via iDEAL. 

Is het jouw eerste keer? Vraag dan een gratis proefles aan! 

WORKSHOPS

Op aanvraag verzorg ik complete (kick)boks, clinics en workshops voor scholen, bedrijven, verenigingen, teamuitjes, kinderfeestjes en andere gelegenheden. De active karma workshop is een actieve, en leuke manier om eens op een andere wijze bezig te zijn met lichaam en geest.

Tijdens een workshop ga ik in op de basistechnieken van het boksen, waaronder stoot technieken, maar ook verdediging- en ontwijktechnieken. Workshops zijn conditioneel, maar ook perfect voor het beoefenen van kracht, snelheid en hand-oog coördinatie. Er kan dieper worden ingegaan op effectiviteit, zelfverdediging en weerbaarheid.

Workshops zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je vrijblijvend contact met me opnemen via onderstaand contactformulier

PERSONAL TRAINING


Ben jij een echte fanatiekeling en wil jij gebruik maken van personal training? Ik stel graag samen met jou een persoonlijk trainingspakket voor je samen. Hierin houd ik rekening met jouw persoonlijke doelen en zorgen we er samen voor dat je die bereikt! Vul het contact formulier hieronder in, dan vertel ik je graag vrijblijvend over de mogelijkheden van personal training bij Active Karma!

'Samen zorgen we ervoor dat jij jouw persoonlijke fitgoals bereikt!'

Contact