Ik ben Natasja van Dongen!

Nu 27 jaar en ik woon nu ruim 3 jaar in Rotterdam. Ik ben verliefd geworden op deze stad om wat het allemaal te bieden heeft op sportgebied.

Jarenlang ben ik een fanatieke wedstrijd bokster en kickbokster geweest, en dit heeft me veel over mijzelf geleerd over discipline, voeding en doorzettingsvermogen.

Mijn hoogtepunt is het behalen van het Nederlandse kampioenschap in 2018.
Momenteel haal ik de meeste voldoening uit het delen van mijn passie, en wil ik zoveel mogelijk mensen aan het boksen krijgen.

Door mijn eigen sportervaring in combinatie met mijn afgeronde sportopleiding heb ik een stevige basis in huis om het uiterste uit iedereen te halen.

Fanatiek in mijn les ben ik zeker, maar ik vind het allerbelangrijkst dat iedereen er plezier in heeft!

CREATE YOUR OWN KARMA
ACTIVE KARMA.

Ik geloof in karma. Bijna iedereen kent de algemene betekenis van karma wel: Alles wat we doen, denken of zeggen, komt uiteindelijk weer bij onszelf terug.

Dat doen, denken en zeggen staat in mijn mening nauw met elkaar in verbinding maar ik focus mij met Active Karma vooral op het doen!

Wanneer jij voor jezelf zorgt door middel van een goede boxing workout, ben je naar uiteindelijk naar anderen toe ook een fijner mens. Waarom? Active Karma boxing zorgt namelijk voor:

Ontlading van stress, conditie, kracht, behendigheid, zelfvertrouwen, weerbaarheid en plezier!

 

'Wanneer jij actief in jezelf investeert, merk je dit 100% terug in jouw dagelijkse leven.'

 

Natasja van Dongen
Eigenaresse Active Karma